Tutustu Nahen housuihin

Nahen naisten housut

”Hyvin istuvat housut saavat hymyilemään.”

Nahen housut on suunniteltu suomalaisen naisen vartalolle ja meillä on laaja valikoima erilaisia housumalleja. Mallistostamme löytyy housuja kapeista ja joustavista perinteisiin suoriin housuihin ja leveälahkeisiin culottes-housuihin.

Suosituimmiksi mallistoissamme ovat nousseet bengalina-kankaasta valmistetut housut. Joustavuus niissä on omaa luokkaansa, ne ovat miellyttävät käyttää ja pitää, siis huippuhousut. Valikoimastamme löytyy myös lämpimät talvibengalina-housut, joiden erikoisuutena on pehmeäksi harjattu sisäpinta.

Kuinka täydellisesti istuvat housut syntyvät?

Materiaali valitaan huolella käyttötarkoituksen mukaan, jotta käyttöikä, kestävyys ja mukavuus olisivat ensiluokkaisia. Ennen tuotteiden tuotantoa kaavat tarkastetaan, ja niihin tehdään tarvittaessa hienosäätöä. Koska jokainen vartalo on erilainen, tulee olla myös erilaisia mitoituksia.

Suomalaiselle naiselle mitoitettu

Yli 30-vuoden kokemus ja työmme vaatteiden oikean istuvuuden eteen on auttanut meitä löytämään juuri oikeanlaisen mitoituksen tuotteillemme. Olemme ottaneet huomioon suomalaisten naisten omanlaisen vartalomallin ja sen muutokset vuosien saatossa. Lisäksi olemme huomioineet asiakkaiden mieltymykset ja toiveet tuotteissamme. Saamme jälleenmyyjiltämme ja asiakkailtamme suoraa palautetta tuotteistamme, ja se auttaa meitä kehittämään mitoitusta haluttuun suuntaan.

Housut vartalon mittojen mukaan

Käytämme housuissamme C-, D- ja E-mitoitusmerkintöjä.  Alla olevassa kuvassa käyttämämme riippulaput, jotka löytyvät myös housuistamme. Olemme suunnitelleet housuihimme erilaisia mitoituksia, jotta jokainen löytää valikoimastamme ne täydellisesti istuvat housut.

Lisäksi valikoimassamme on kuminauhavyötäröhousuja; housuja, jotka sopivat monen tyyppiselle naisvartalolle. Kysynnän mukaan joihinkin housumalleihin on tehty myös ns. long -mitoitusta eli housuissa lahkeen sisämitta on pidempi, koska naistenkin keskipituus on kasvanut vuosien saatossa.

Mistä tiedän mitoitukseni?

Jos et ole aivan varma omasta housujen koosta, voit mitata oman vartalosi ja etsiä sinulle sopivaan koon tuotesivuilta löytyvän mittataulukon avulla.

Vyötärönympärys
Mittaa vyötärön kapeimmalta kohdalta tai n. 2 cm navan yläpuolelta.

Lantionympärys
Mittaa lantion leveimmältä kohdalta tai n. 20 cm vyötärölinjan alapuolelta.

Lahkeen sisämitta
Mittaa jalan sisäsyrjä haarasta nilkan kohdalle.

Lahkeen ulkomitta
Mittaa jalan ulkosyrjä vyötäröltä nilkan kohdalle.

Nahen housuille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland -merkki. Merkki voidaan myöntää tuotteelle, tuoteryhmälle tai palvelulle, joka edustaa vahvasti suomalaista muotoiluosaamista. Merkki kertoo, että yritys on investoinut ammattimaiseen muotoiluun ja saavuttanut liiketoiminnallista hyötyä muotoilun avulla. Design from Finland -merkkiä kantavat tuotteet ja palvelut on muotoiltu Suomessa ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjälähtöisesti. Merkin saaneet yritykset viestivät avoimesti tuotantoketjunsa rakenteesta ja valmistusmaasta.

”Hyvin istuvat housut saavat hymyilemään.”