Tutustu Nahen housuihin

Nahen naisten housut

”Hyvin istuvat housut saavat hymyilemään.”

Nahen housut on suunniteltu suomalaisen naisen vartalolle ja meillä on laaja valikoima erilaisia housumalleja. Mallistostamme löytyy housuja elämän eri tilanteisiin; niin vartaloa myötäileviä ns. leggins-tyyppisiä, kapeita ja joustavia stretch-housuja kuin perinteisempiä suoria housuja sekä kunkin kauden trendihousuja esimerkiksi leveälahkeiset culottes-housut.

Käyttömukavuuden ja istuvuuden parantamiseksi käytämme housumallistoissamme elastaania sisältäviä kankaita, puhumme ns. stretch-housuista.

Suosituimmiksi mallistoissamme ovat nousseet bengalina-kankaasta valmistetut housut. Joustavuus niissä on omaa luokkaansa, ne ovat miellyttävät käyttää ja pitää, siis huippuhousut.

Lisäksi mallistoomme kuuluu laadukkaat kevyttoppahousut. Miellyttävä, kahisematon päällimateriaali ja tikattu vanuvuori tekevät niistä mainion ulkoiluhousun Suomen talvisäähän; sopivat niin lenkille koiran kanssa kuin citykäyttöön vaikka kauppareissulle.

Design from Finland merkki

Nahen housuille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland -merkki. Merkki voidaan myöntää tuotteelle, tuoteryhmälle tai palvelulle, joka edustaa vahvasti suomalaista muotoiluosaamista. Merkki kertoo, että yritys on investoinut ammattimaiseen muotoiluun ja saavuttanut liiketoiminnallista hyötyä muotoilun avulla. Design from Finland -merkkiä kantavat tuotteet ja palvelut on muotoiltu Suomessa ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjälähtöisesti. Merkin saaneet yritykset viestivät avoimesti tuotantoketjunsa rakenteesta ja valmistusmaasta.

Mikä on Stretch?

Stretch on materiaalisekoite, joka joustaa liikkeiden mukaan ja tukee vartalon muotoja luonnollisesti. Stretch-housuissa on ns. poikittaisjousto, joten niissä on hyvä olla. Stretch-housut palautuvat aina takaisin niille tarkoitettuun muotoonsa. Stretch-housuissa on kuitenkin huomioitava, että lika heikentää kuitua, joten niitä on hyvä pestä usein ja korkeintaan 40 asteessa ja aina ilman huuhteluainetta.

Nahen kriteerit

Materiaali valitaan aina käyttötarkoituksen mukaan, jotta tuotteen käyttöikä, hankauksen kesto ja käyttömukavuus olisivat erinomaiset. Ennen housujen sarjomista kunkin kauden tuotantoon vaatteen kaava tarkistetaan ja tehdään tarvittavat muutokset niin, että vaatteesta tulee juuri oikeanlainen ja että se palvelisi käyttäjäänsä parhaalla mahdollisella tavalla. Koska jokainen vartalo on erilainen, tulee olla myös erilaisia mitoituksia.

Mitä tarkoitaa suomalaiselle naiselle mitoitettu?

30-vuoden kokemus ja työmme vaatteiden oikean istuvuuden eteen on auttanut meitä löytämään juuri oikeanlaisen mitoituksen tuotteillemme. Olemme ottaneet huomioon suomalaisten naisten omanlaisen vartalomallin ja sen muutokset vuosien saatossa. Lisäksi olemme huomioineet asiakkaiden mieltymykset ja toiveet tuotteissamme. Saamme jälleenmyyjiltämme ja asiakkailtamme suoraa palautetta tuotteistamme, joka auttaa meitä kehittämään mitoitusta haluttuun suuntaan.

Housujen C- D- ja E-tyypit?

Käytämme housuissamme C-, D- ja E-mitoitusmerkintöjä.  Alla olevassa kuvassa käyttämämme riippulaput, jotka löytyvät myös housuistamme.

Useat kuminauhavyötäröhousut eli housut, joissa ei ole vetoketjua ovat tyypittömiä, koska ne sopivat monen tyyppiselle naisvartalolle. Kysynnän mukaan joihinkin housumalleihin on tehty myös ns. long -mitoitusta eli housuissa lahkeen sisämitta on pidempi, koska naistenkin keskipituus on kasvanut vuosien saatossa.

C-mitoitus
housussa on normaali vyötärö ja normaali reisi 

D-mitoitus
housussa on joustovyötärö ja normaalia leveämpi reisi

E-mitoitus
housussa on joustava väljä vyötärö ja kapeahko reisi

Mistä tiedän mitoitukseni?

Kuinka mittaan vartaloni oikein ?

Jos et ole aivan varma omasta housujen koosta, voit mitata oman vartalosi ja etsiä sinulle sopivaan koon mittataulukon avulla.

Vyötärönympärys
Mittaa vyötärön kapeimmalta kohdalta tai n. 2 cm navan yläpuolelta.

Lantionympärys
Mittaa lantion leveimmältä kohdalta tai n. 20 cm vyötärölinjan alapuolelta.

Lahkeen sisämitta
Mittaa jalan sisäsyrjä haarasta lattiaan.

”Hyvin istuvat housut saavat hymyilemään.”