Tietoa meistä

Me olemme Nahe

Nahe Oy on lahtelainen vuonna 1991 perustettu muotialan perheyritys, joka valmistaa naisten vaatteita. Päätuotteitamme ovat laadukkaista materiaaleista eri vartalotyypeille valmistetut naisten housut sekä puserot, tunikat, mekot ja jakut.

Alusta alkaen meillä on ollut ajatuksena tarjota aikuiselle naiselle laadukkaita ja kohtuuhintaisia, hyvin istuvia ja ajattomia vaatteita. Tärkeää on, että vaatteemme tuntuvat mukavilta päällä antaen hyvän olon tunteen ja että ne ovat myös helppohoitoisia.

Jokaisella naisella pitää olla mahdollisuus tuntea olonsa hyväksi ja itsevarmaksi vaatteissaan. Istuva ja hyvältä tuntuva asukokonaisuus luo mielihyvää ja itsevarmuutta. Tällaisia kokemuksia haluamme tarjota asiakkaillemme.

Nahen vaatteet on tarkoitettu aikaansa seuraaville ja laatua arvostaville kuluttajille.

Tavoitteenamme on tyytyväinen ja tyylikäs asiakas.

Vastuullista vaatetuotantoa

Lähellä tuotettu on ekologista ja kuormittaa vähemmän ympäristöä ja ilmastoa. Käyttämämme kankaat ovat turvalliseksi testattuja ja tulevat Euroopasta. Tuotannossa pyrimme käyttämään mahdollisimman paljon kierrätetyistä materiaaleista valmistettuja kankaita. Tuotannon eri vaiheissa pyrimme käyttämään uusinta tekniikkaa ja tietokoneohjelmilla piirretyt laakasuunnitelmat tähtäävät mahdollisimman pieneen kangashävikkiin, joka osaltaan säästää ympäristöämme.

Istuvuuden, ulkonäön ja käyttömukavuuden lisäksi tuotteidemme eettiset arvot ovat kohdallaan. Suunnittelemme ja kaavoitamme vaatteet Suomessa ja valmistamme tuotteemme lähialueella Virossa, hyvissä ja valvotuissa olosuhteissa. Olemme aina toimineet vastuullisesti kunnioittaen avoimmuuden ja rehellisyyden periaatteita kuin myös ihmisoikeuksia mukaan lukien vähimmäispalkan. 

” Vastuullisilla vaatevalinnoilla on merkitystä.”

Löydät vaatteitamme myös jälleenmyyjiemme valikoimista