Tietoa meistä

Me olemme Nahe.

Nahe Oy on lahtelainen vuonna 1991 perustettu muotialan perheyritys, joka valmistaa naisten vaatteita. Päätuotteitamme ovat laadukkaista materiaaleista eri vartalotyypeille valmistetut naisten housut sekä puserot, tunikat, mekot ja jakut.

Alusta alkaen meillä on ollut ajatuksena tarjota aikuiselle naiselle laadukkaita ja kohtuuhintaisia, hyvin istuvia ja muodikkaita vaatteita. Tärkeää on, että vaatteemme tuntuvat mukavilta päällä antaen hyvän olon tunteen ja että ne ovat myös helppohoitoisia.

Vaatteidemme suunnittelussa huomioimme myös naisellisen ulkonäön. Jokaisella naisella niin halutessaan pitää olla mahdollisuus näyttää hyvännäköiseltä kohtuuhintaan. Se tuo mielihyvää ja antaa itsevarmuutta. Tätä mahdollisuutta haluamme tarjota asiakkaillemme.

Nahen vaatteet on tarkoitettu aikaansa seuraaville, laatua ja muodikkuutta arvostaville kuluttajille.

Tavoitteenamme on tyytyväinen ja tyylikäs asiakas.

Lähellä tuotettu on ympäristöystävällistä

Istuvuuden, ulkonäön ja käyttömukavuuden lisäksi tuotteidemme eettiset arvot ovat kohdallaan. Suunnittelemme ja kaavoitamme vaatteet Suomessa ja valmistamme tuotteemme lähialueella Virossa, hyvissä ja valvotuissa olosuhteissa. Olemme aina toimineet vastuullisesti kunnioittaen avoimuuden ja rehellisyyden periaatteita kuin myös ihmisoikeuksia mukaan lukien vähimmäispalkan. 

Lähellä tuotettu on ekologista ja kuormittaa vähemmän ympäristöä ja ilmastoa. Käyttämämme kankaat ovat turvalliseksi testattuja ja tulevat Euroopasta. Tuotannossa pyrimme käyttämään mahdollisimman paljon kierrätetyistä materiaaleista valmistettuja kankaita. Tuotannon eri vaiheissa pyrimme käyttämään uusinta tekniikkaa ja tietokoneohjelmilla piirretyt laakasuunnitelmat tähtäävät mahdollisimman pieneen kangashävikkiin, joka osaltaan säästää ympäristöämme.

” Vastuullisilla vaatevalinnoilla on merkitystä.”

Löydät vaatteitamme myös jälleenmyyjiemme valikoimista.