Toimitukset ja palautukset

Maksaminen ja toimitus

Maksaminen

Käyttämämme suomalainen Paytrail on sinulle luotettava ja turvallinen verkkomaksupalvelu, joka kuuluu Finanssivalvonnan piiriin. Käytettävissä on pankki- ja luottokortit, MobilePay sekä lasku.

Toimitustapa

Post Nord Logistics

Tilausten nouto

Nouto Post Nordin/yhteistyökumppaneiden toimipisteistä ja pakettiautomaateista

Lähetys on tavallisesti perillä vastaanottajan valitsemassa noutopisteessä 2–4 työpäivän (ma-pe) kuluessa. Vastaanottaja saa tekstiviestinä, sähköpostitse tai mobiilisovelluksessa ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Sovelluksen avulla paketin kulkua voi seurata koko matkan. Paketteja säilytetään noutopisteissä vähintään 7 vuorokautta.

Kotiinkuljetus

Post Nordin MyPack Home-pakettipalvelu

MyPack Home -palvelun avulla vastaanottaja voi itse valita toimituspäivän sekä ne aikavälit, joiden aikana paketti voidaan toimittaa. Vastaanottaja saa ilmoituksen tekstiviestinä, sähköpostitse tai mobiilisovelluksessa ensimmäistä mahdollista toimitusajankohtaa edeltävänä päivänä. Samalla vastaanottaja saa linkin sivulle, jossa hän voi valita eri toimitusvaihtoehtojen väliltä. Mobiilisovelluksen avulla voi seurata lähetyksen kulkua.

Toimitamme tilaukset kaikkialle Suomeen, lukuunottamatta Ahvenanmaata.

Toimituskulut

Nouto toimipisteestä: Ilmainen
Nouto pakettiautomaatista: Ilmainen
Kotiinkuljetus: 7,90 €

Toimitusaika

Normaali toimitusaika on noin 2-4 työpäivää (ma-pe) tilausvahvistuksen jälkeen.

Palautukset ja vaihto

Sinulla on 14 päivän täydellinen palautusoikeus tilaamillesi tuotteille. Tuotteiden vaihto koon tai värin puolesta onnistuu, mikäli kyseistä tuotetta on saatavilla varastossamme.

Edellytämme, että palautettavat tuotteet ovat käyttämättömiä, sovittaminen on luonnollisesti sallittua, mutta palauttaessa tuotteiden tulee olla alkuperäispakkauksissaan.

Tuotteessa olevien lappujen tulee olla kiinni tuotteessa. Mikäli tuote ei enää vastaa uutta ja käyttämätöntä tuotetta, Nahe Oy pidättää oikeuden olla hyväksymättä palautusta.

Tuotteen palauttaminen maksaa asiakkaalle elokuusta 2022 alkaen 6 €. Summa vähennetään palautettavasta rahamäärästä.

Palautusohje

Palauttaessa tulee käyttää alkuperäistä lähetyspakkausta ja lähetyksen mukana tullutta palautustarraa, joka liimataan alkuperäisen lähetystarran päälle. Toivomme, että liität lähetyksen mukaan myös palautuksesi syyn. Sulje laatikko huolellisesti ja toimita se Post Nordin / yhteistyökumppaneiden toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin.

Hyvitys

Hyvitämme palautettavat tuotteet sinulle heti, kun olemme vastaanottaneet palautuksesi ja käsitelleet sen. Hyvitämme palautuksen samalla maksutavalla kuin olet sen alunperin maksanut.

Valmistajan yhteystiedot

Nahe Oy
Palpasentie 41
18600 Myllyoja

www.nahe.fi

Ilmainen
toimitus paketti-automaattiin.

Nopeat
toimitukset
Suomen
alueelle.

14 vuorokauden
vaihto- ja
palautusoikeus.

Maksa helposti
ja turvallisesti.